Ervaringen

Hier vindt u enkele ervaringen van cliënten die een bodyscan bij Prescan® zijn ondergaan.

 

Esmee Pool (34)

In mei ben ik bij jullie voor een Total Bodyscan en een maag- en darmonderzoek geweest. Voorafgaand ben ik een jaar lang met extreme buikklachten weggestuurd bij de huisarts. Toen ik niet meer kon van de klachten ben ik naar jullie gegaan.

Ik kreeg al snel de uitslag dat ik de ziekte van Crohn heb. Ik ben met de resultaten naar het AMC gegaan en ben daar nu onder behandeling. Ik ben vandaag door mijn dokter gebeld dat er een nieuwe operatie methode is voor mijn situatie. Uit onderzoek in Amerika is gebleken dat na de operatie klachten tot 90% verminderen en zelfs de ziekte opgelost wordt. Deze operatie is alleen mogelijk bij mensen die de ziekte nog niet langer als een jaar hebben.

Wat ik wil zeggen is dat als ik niet bij jullie was geweest ik misschien een heel andere toekomst zou hebben.

Ik dank jullie voor jullie goede werk!

Olaf Wijnants (49)

Graag wil ik uw organisatie opnieuw complimenteren met de uitstekende begeleiding van door mij ondergane medische onderzoeken. Ik zou bijna zeggen dat het altijd weer een plezier is om contact te hebben met Prescan, ware het niet dat er soms een wat minder gewenste medische reden is voor enig (deel)onderzoek.

Maar ALS het dan moet plaatsvinden, dan het liefst met behulp van uw organisatie. Hulde!

Met vriendelijke groet,

Olaf Wijnants

Anoniem (53)

De 3e maal een Total Bodyscan in 6 jaar. Op 5-7 in Rheine.

Paar dagen later kreeg ik een e-mail met de dringende aanwijzing een Coloscopie te laten doen ivm wat bloed in de ontlasting. Op 20-07 coloscopie in Gronau. Toen ik bijkwam uit het roesje kreeg ik gelijk te horen dat er aan het eind van mijn dikke darm een tumor zat en dat ik geopereerd zou moeten worden. Goed/kwaadaardig uitslag zou een paar dagen later komen. Op zondag(!!) Middag kwam die mail binnen (keurig in het nederlands). Fout-kwaadaardig. Dringend advies zsm. te laten behandelen. Op 28-07 zat ik al in het UMC bij de lever/darmarts. Ze nam alle gegevens van Prescan + de plaatjes van de DVD direct over in het UMC systeem. Daarna nog aanvullende MRI scan en CT scan in Utrecht gemaakt en op de lijst voor een operatie. Op 04-10 geopereerd en 65 cm. van mijn dikke darm + 17 lympheklieren minder werd ik wakker. Na 5!! dagen mocht ik weer op huis aan om verder te herstellen. vanmorgen 14-10 de uitslag: GEEN uitzaaiingen/alles goed/tumor 4.5 cm./ Behoeft zeker geen nabehandeling. Dit alles dankzij de preventieve scan. Had verder geen enkele klacht. Grote klasse dus!!

Lees meer ervaringen over Prescan.