Total Body Scan

U bevindt zich hier: > > Nazorg

Nazorg

Als je preventief medisch onderzoek doet, dan hoop je dat je gerust gesteld wordt en dat je lichaam in prima conditie is. Maar er kan natuurlijk iets gevonden worden. In dat geval helpen wij u verder. Wordt er een aandoening geconstateerd, dan neemt de onderzoeksarts die uitgebreid met u door. Indien gewenst bespreken wij de uitkomsten ook met uw eigen arts of medisch specialist.


Snelle vervolgbehandelingen

Indien nodig, overlegt de behandelend arts met uw huisarts of specialist over een mogelijke vervolgbehandeling. Als blijkt dat de reguliere zorg in Nederland niet toereikend is, kunnen wij ook helpen. Voor de meeste behandelingen kunt u binnen een week terecht in de ziekenhuizen waar Prescan mee samenwerkt. Wanneer het een afwijking betreft die onmiddellijk ingrijpen noodzakelijk maakt, kunt u in het ziekenhuis blijven zodat de behandeling direct kan plaatsvinden. In dit geval vergoedt de zorgverzekeraar de behandeling.


Top Medical Care

De kwaliteit van onze nazorg hebben wij gewaarborgd met de inzet van een speciaal opgeleid nazorg-team: Top Medical Care. Medewerkers van dit team helpen u bij alles wat u tegenkomt en verwijzen waar nodig naar de juiste vervolgbehandelingen.


Privacy

Uw onderzoeksresultaten verstrekken wij nadrukkelijk niet aan derden. Onze medewerkers hebben geheimhoudingsplicht.


Vraag vrijblijvend een brochure aan