Total Body Scan

U bevindt zich hier: > > Procedure

Procedure

Bij Prescan® staat u als cliënt centraal. Vanaf het eerste moment bent u in contact met een deskundige specialist waarbij u met al uw vragen terecht kunt. Voor, tijdens en na het onderzoek wordt u volledig op uw gemak gesteld. Het onderzoek verloopt snel en deskundig en uw uitslag ontvangt u direct na de Total Body Scan.


Altijd begeleiding van een verpleegkundige

E&eactue;n van de verpleegkundige coördinatoren van Prescan® begeleidt u vanaf het eerste contact. Tijdens een intakegesprek neemt zij - in goed overleg met de artsen die u zullen onderzoeken - een medische vragenlijst (anamnese) met u door. Aan de hand daarvan stelt de arts een persoonlijk onderzoeksplan op. Dit kan de Total Body Scan zijn, maar vaak doen we kleine aanpassingen, afgestemd op uw persoonlijke omstandigheden.


Snel, nauwkeurig en persoonlijk onderzoek

Als cliënt van Prescan® wordt u de gehele onderzoeksdag begeleid door een Nederlandse verpleegkundig coördinator. De dag begint met een inleidend gesprek met de behandelend arts. Hij of zij neemt het onderzoeksprogramma uitgebreid door, controleert nog een keer de persoonlijke gegevens en geeft informatie over het verloop van de dag. Vervolgens begeleidt de verpleegkundig coördinator u naar de onderzoeken. Vanzelfsprekend is uw partner of reisgenoot van harte welkom bij alle onderzoeken en gesprekken.


Direct uitslag

Alle onderzoeken vinden meteen na elkaar plaats. Na afronding van de laatste onderzoeken neemt de onderzoeksarts direct alle uitslagen door. In negen van de tien gevallen gaan de cliënten na afloop van de Total Body Scan met een opgelucht gevoel naar huis, maar mocht daar reden toe zijn, dan helpt ons nazorgteam verder. Zij zorgen voor een zorgvuldige begeleiding. Meer over nazorg